MELD JE AAN, NU HET NOG KAN!

MELD JE AAN, NU HET NOG KAN!

De aanmeldingen lopen gestaag binnen, maar we kunnen vooral nog muzikanten, bands, orkestjes en andere muziekgezelschappen gebruiken. Dus bén je een muzikant of speel je in een band die op de één of andere manier wat met Meppel heeft, meld je aan, zolang het nog kan, d.w.z.: tot en met zondag 16 oktober. En kén je een muzikant of band; maak hem of haar of hen attent op Muziek bij de Buren.

Ook huiskamers kunnen zich nog aanmelden, met name in de wijken ‘Watertoren’, ‘Haveltermade’ en ‘Ezinge’ hebben we eigenlijk nog een paar gastvrije bewoners nodig die hun huiskamers voor 1 middag willen transformeren tot een intiem en gezellig podiumpje.

Check onze facebookpagina voor actuele info, en vergeet niet te delen.

Gegroet namens het voltallige team van Muziek bij de Buren Meppel