Inschrijfperiode bands + huiskamers verlengd!

Inschrijfperiode bands + huiskamers verlengd!

Muzikanten, bands en huiskamers: nog een paar dagen om je aan te melden!

   Muzikanten & bands + huiskamers: meld je aan, zolang het nog kan!

De aanmeldingen komen nog steeds gestaag binnen, maar de huiskamers liggen wat voor op de muzikanten en bands, en dus heeft de organisatie besloten de inschrijfperiode te verlengen, in de hoop dat met name muzikanten en bands nog wat in gaan lopen. Huiskamers kunnen zich nog aanmelden tot a.s. donderdag 20 oktober en muzikanten/bands krijgen nog 2 dagen extra, dus die kunnen zich nog inschrijven tot zaterdag 22 oktober! Vooral doen, want wie wil er nou niet bij zijn op 11 december! Klik hierboven op ‘MELD JE AAN’ en meld je aan!

PS: Vergeet ook niet de onze laatste Facebookpost te delen, zodat ook bevriende bands, muzikanten en andere liefhebbers op de hoogte worden gebracht!