MUZIEK BIJ DE BUREN MEPPEL: DEFINITIEF!!!

MUZIEK BIJ DE BUREN MEPPEL: DEFINITIEF!!!

mbdb_xs_logo_mepMet vierkante ogen, scheel van alle schema’s, tijden, namen, adressen, foto’s en teksten, is alles nu dan toch rond, en belooft Muziek bij de Buren Meppel een waar en voor Meppeler begrippen onvergelijkbaar  groot en divers evenement te worden. Zou het kunnen in Meppel: ruim 80 optredens op 1 dag? Wij denken van wel, en als de voortekenen ons  niet bedriegen, gaat dat ook daadwerkelijk gebeuren op zondag 11 december, dé dag van Muziek bij de Buren, in 9 steden in Nederland, waaronder dus Meppel. Iets waar we best trots op mogen wezen.

Om de spanning er nog even in te houden, houden we het precieze programma (wie speelt waar om hoe laat) nog even geheim, ook voor de deelnemende muzikanten en huiskamers trouwens 😉 Half november wordt alles aan de grote klok gehangen, middels het programmakrantje, op deze site en via alle andere media-uitingen. Hou ons in de gaten en o ja, vind vooral ook onze Facebook-pagina leuk, vinden wij leuk (en blijf jij op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen).