DE SPANNING STIJGT…

DE SPANNING STIJGT…

Het Muziek bij de Buren Meppel Pretpakket!

De posters, raamborden, programmakranten en uitnodigings-ansichtkaarten zijn netjes afgeleverd, de boodschappentassen worden gevuld en de voorbereidingen voor de info-avond zijn in volle gang. Daar horen de huiskamers voor het eerst welke muzikant/band hoe laat bij hen speelt. En andersom: horen de muzikanten en bands waar ze hoe laat spelen. Vanaf donderdag mag de rest van Meppel weten welke bands en artiesten in totaal 80 optredens verzorgen in 27 huiskamers verspreid over heel Meppel! Ja, je leest het goed: uiteindelijk zullen er 27 huiskamers (incl. één ontmoetingsruimte in een zorginstelling) hun deuren openzetten voor ‘de buren’ (en alle andere Meppelers), en zullen evenveel muziekgezelschappen daar in totaal zo’n 80 optredens verzorgen! Hou deze site en onze facebookpagina in de gaten voor meer tipjes van sluiers die de komende weken zullen worden opgelicht.