PROGRAMMA ONLINE!

PROGRAMMA ONLINE!

Het is zover: het complete programma van Muziek bij de Buren Meppel staat op deze site, uiteraard te vinden onder het knopje PROGRAMMA. Daarbij kan je bij ‘ARTIESTEN INFO’ selecteren op ‘CATEGORIE’ (soort muziek) en bij ‘TIJDSCHEMA’ op ‘WIJK’, handig toch? Er wordt nu druk gewerkt aan een tijdschema wat ook op je mobiele telefoon goed te lezen/scrollen is, zodat je 11 december niet de hele dag met je laptop hoeft lopen te sjouwen om niks te missen 😉 Binnenkort nog wat meer info over de opening (vanaf 12.00 uur in de Plataan) en het eindfeest (vanaf 18.00 uur in Café de Casteleijn), beide hartstikke gratis toegankelijk dus geen enkele reden om daar níet naar toe te gaan! We houden je op de hoogte, uiteraard ook via Facebook en Twitter! Enneuh… zegt het voort!